Hari Vukas zadovoljan je dosadašnjim učinkom HŠK Zrinjski

Trener Plemića pred polazak Zrinjskog na pripreme u Livno

Hari Vukas: Obzirom na sve, zadovoljni smo dosadašnjim učinkom

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su se zaputili u Livno gdje će provesti 4 dana na mini pripermama trenirajući na stadionu NK Troglav a u subotu će odigrati i pripremnu utakmicu s hrvatskim drugoligašem NK Dugopoljem.

Pred polazak Plemića u Livno trener Hari Vukas dao je slijedeću izjavu:

"Evo, pauzirali smo nekoliko dana, stanka nam je dobro došla i nadam se da su se momci dobro odmorili" - rekao je Vukas i nastavio: -"Također, nadam se da su dobro napunili baterije za ono što nas čeka, puno treninga, puno utakmica. Premijer liga je jako teška i treba biti spreman na sve izazove koji su pred nama".

Osvrnuo se Vukas na ono što je Zrinjski dosad napravio:

"Tu ne mogu govoriti samo o prvenstvu, bilo je tu i šest europskih utakmica i apostrofirao sam da treba da izdržimo do prve pauze. Ovaj zadnji period daje nam za pravo da budemo zadovoljni obzirom na utakmice odigrane u Europi te obzirom na tećak raspored koji smo imali na početku Premijer lige. Gostovali smo protiv tri prvoplasirane ekipe na ljestvici i sigurno je da nije bilo nimalo lako. Ovih nekoliko utakmica možda igra nije bila na visokoj razini ali smo to kompenzirali rezultatski i s te strane moramo biti zadovoljni".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Livno ne idemo kompletni, ozlijeđeni igrači ostat će u Mostaru na terapijama, dobit će svoj program rada i cilj je da se što više njih priključi radu od idućeg tjedna. U Livnu ostajemo do nedjelje gdje ćemo napraviti jedan set treninga koji nam je potreban u ovom trenutku nakon čega se vraćamo u Mostar i nastavljamo s pripremama za gostovanje Radniku". - rekao je Hari Vukas. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.