Foto: Brescia Calcio

Prijateljski meč

Mario Balotelli zaigrao za Bresciju, ali "pravi" debi će još pričekati

Mario Balotelli je danas po prvi put igrao jednu utakmicu u dresu Brescije, tima kojeg je ovog ljeta pojačao.

Naime, italijanski napadač je zaigrao u prijateljskom meču Brescije i Mantove koji je njegov tim dobio sa 5:1.

Balotelli je igrao veliku ulogu u prvom golu Brescije pošto je upravo nakon njegovog nezgodnog slobodnjaka i loše reakcije golmana Mantove Semprini natrčao na odbijenu loptu i zatresao mrežu.

Osim Semprinija u strijelce su se za Bresciju upisali Luca Tremolada i Leonardo Morosini koji su postigli po dva gola.

Pored Balotellija danas je svoju prvu utakmicu u dresu Brescije odigrao i Romulo, posljednje pojačanje sa ljetnog prelaznog roka. U igru je ušao i iskusni Matri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Balotelli je na terenu proveo 60 minuta i igru napustio pri rezultatu 1:1 s obzirom da je Brescia otpor Mantove slomila u posljednjih pola sata utakmice.

Treba dodati da će Balotellijev "takmičarski" debi još pričekati jer njegova suspenzija od četiri meča (koja je prenesena iz francuske Ligue 1) još nije istekla. On će pravo nastupa imati u petom kolu Serije A kada Brescia igra protiv Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.