Balotellijevim stopama: Brescia nije završila sa velikim pojačanjima?

Bliži se početak nove sezone Serije A

Balotellijevim stopama: Brescia nije završila sa velikim pojačanjima?

Brescia se konačno uspjela vratiti u Seriju A, a kako se početak nove sezone primiče, tako klub sa Rigamontija sve intenzivnij traga za pojačanjima.

Stiglo ih je već nekoliko, uključujući i ono najveće - Marija Balotellija. Nestašni Italijan je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Marseilleom, a sada se špekuliše da bi mu se u Bresciji mogao pridružiti njegov dojučerašnji saigrač.

Naime, vjeruje se da je Brescia zainteresovana za iskusnog francuskog štopera Adila Ramija. I Rami bi u Bresciju stigao kao slobodan igrač s obzirom da je dobio otkaz u Marseilleu ovog ljeta.

Adil Rami je bez dozvole kluba učestvovao u jednoj "reality" programu, što je za Marseille predstavljalo kršenje klupske discipline vrijedno raskida ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako bi Brescia, ukoliko uspije osigurati Ramijev potpis, dobila još jedno veliko pojačanje bez plaćanja naknade za transfer.

Ipak, imaće Brescia u svojim eventualnim nastojanjima da osigura Ramijev potpis i jaku konkurenciju s obzirom da su za usluge 33-godišnjeg Francuza interesuju Fenerbahče, Nica, meksički Tigres, te američki Los Angeles FC.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije