Selektor Lihtenštajna nakon ubjedljivog poraza.

Kolvidsson: Već sam rekao da smatram da je BiH favorit za drugo mjesto

Bosna i Hercegovina je večeras na Bilinom polju sa 5:0 savladala selekciju Lihtenštajna u okviru petog kola Grupe J kvalifikacija za EP.

Nakon utakmice kratak komentar na meč je dao i selektor gostujuće reprezentacije Helgi Kolvidsson.

"Već sam rekao na prvom pressu da smatram da je BiH favorit za drugo mjesto. Mislim da je ova ekipa odlično napredovala, u njoj igraju sjajni igrači koji igraju u vrhunskim ligama. Radi se o veoma jakoj reprezentaciji", poručio je Kolvidsson.

"Osamdeset minuta je sve išlo poprilično dobro, onda su počeli i zvižduci itd... Imali smo i neke šanse iz kontri koje nismo iskoristili tako da bi cilj bio da ubuduće takve šanse ne propuštamo i postanemo bolji", dodao je Kolvidsson.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.