Mihojević: Na terenu se mora pokazati ko je kvalitetniji

Defanzivac BiH nakon meča sa Lihtenštajnom

Mihojević: Na terenu se mora pokazati ko je kvalitetniji

BiH je večeras savladala Lihtenštajn u okviru kvalifikacija za Euro sa visokih 5:0.

Nakon meča, svoje viđenje istog dao je Marko Mihojević.

"Sigurno da, kao što smo već rekli, neki protivnici na papiru izgledaju lagani, ali na terenu se to mora pokazati da smo bolja ekipa, da smo kvalitetniji", rekao je Mihojević, pa nastavio:

"Bilo je nekih faza u kojima nismo uspjeli zabiti gol, dolazili smo do gola... Ali na kraju mislim da je zaslužena pobjeda".

"Da ovo je moj prvi zavnični nastup za A selekciju. Mislim da je proteako OK, najvažnije da je upisana pobjeda."

Armenija?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Teška utakmica na gostujućem terenu, biće pun stadion, ali mi moramo dati maksimum da probamo osvojiti tri boda i približiti se poziciji koja vodi na EP."

Top Komentari

seibeg
Ko te pozva da igraš ?? Igraš samo zato što si Marko Mihojević da se zadovolji nacionalni balans, fuuujjj ko je sve igrao sinoć anonimusi totalni al neka ima Srba i Hrvata da to bude multietnička reprezentacija, nije bitno jesil kvalitetan igrač i zaslužuješ li da nosiš državni grb, fuj svi od trenera do saveza-kriminalci Bosna i Hercegovina: Todorović, , Šunjić, Krunić, Milošević, Mihojević ovo je katastrofalno, kriminalno jeli ovaj trener lud ??? ili uzima ogromne novce ???
1 4
Mirsad
Istina, a momak (Mihojević), je to i potvrdio dobrom igrom.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi