Selektor Lihtenštajna nakon ubjedljivog poraza.

Kolvidsson: Već sam rekao da smatram da je BiH favorit za drugo mjesto

5

Komentari (5)

MirzaBarucic
Al' tupavi Bosanac ne konta da je Lihtenstajn parkirao, ne autobus, nego VOZ, ispred svojih 16 metara. Kako onda igrati 'lijep' fudbal? Armenija nece ovako igrati, to je sigurno, pa ce biti vise prostora za nase momke. Nadam se da Milosevic nece igrati nego Duljevic. Visca MORA vise dati, momak se sinoc niije sastavio s loptom da valja. Jalovi nabacaji u prazno, imao je jedan dobar sut na gol. MORA to bolje.
MLADOST
Pozitivno kritikovati je sasvim ok, ali ostaviti negativan, omalovažavajući komentar za našu repku je kretenski. Dobar je ovo sastav, naš najbolji. U tekmi protiv Italije je to dobro izgledali i vidio se naš kvalitet, ali nismo imali sreće. Nakon Armenije će situacija biti malo jasnija i ako Finci izgube od Italije ponovo će sve biti u našim rukama.
zakeroni
Benjamingst
Da odes na forum Reprezetacija BiH tamo svi ismijavaju svoju DRZAVU svi selektori postali na forumu. Pazi se da te "Vucevich" nebi napao kako nemas pojma da si neki trener nebi vodio AMATERE I KONOBARE.
Benjamingst
Ispravno? Ismijavaju se. Bilo bi bolje da oni svate da nemamo kvaliteta za nesto vise I podrzi drzavnu repku. Citam Grcke forume ljudi nakon losih rezultata priznaju da su od 2014 u padu I da se vracaju u crna doba Grckog fudbala. Vecinom su razocarani ali ne gube nadu da mogu nesto popraviti do kvalifikacijama za Qatar I Euro 2024. Dok kod nas na forumu, ma Dzeko nemoze da potrci 100% namuran. Vise Sehic imao dodir sa loptom neko Pjanic. Jedan, ja navijam za Amatere da ga zabiju. Ja licno nisam puno ocekivao u ovim kvalifikacijama nadao se da mozemo do 2 mjesta I nadam se da imamo jos sanse ali tesko. Nema BiH top igrace pa da Robi nezove I da se ismijava I on I igraci itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.