Makedonac debitovao za Široki Brijeg

Angelov: Zadovoljan sam, dobro je bilo za prvu utakmicu

Fudbaleri Širokog Brijega reprezentativnu pauzu iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice protiv Kiseljaka.

Plavo-bijeli na kraju su, očekivano, ubjedljivo slavili, a trener Denis Ćorić na gostovanju u Lepeničkoj dolini računao je i na makedonskog internacionalca Viktora Angelova koji je nedavno stigao u klub.

Angelov se predstavio u vrlo dobrom svjetlu, u svom neslužbenom debiju uspio je da postigne i majstorski gol, a onim što je pokazao zadovoljan je i on sam.

"Zadovoljan sam, dobro je bilo za prvu utakmicu. Drago mi je i zbog postignutog pogotka koji je plod vrlo lijepe akcije i dobrog ubačaja Branimira Cipetića. Našao sam se na pravom mjestu i efektivno svladao domaćeg vratara. No, uz dužno poštovanje prema protivniku, utakmica protiv NK Kiseljak nije i ne može biti pravo mjerilo", kazao je Angelov, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo nastaviti raditi i svoje znanje prenijeti u prvenstvene utakmice koje slijedi."

Na Pecaru je 25-godišnji Angelov stigao kao slobodan igrač, a ugovor je potpisan na godinu dana, s tim da postoji opcija da saradnja bude i produžena ukoliko obje strane budu za to.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.