Da li je Zvijezda 09 oštećena protiv Širokog Brijega?

Domaći se žale na suđenje

Da li je Zvijezda 09 oštećena protiv Širokog Brijega?

Samir Mlaćo

U subotu u Ugljeviku snage odmjerili Zvijezda 09 i Široki Brijeg.

Završilo je 0:0, a domaći su nakon meča imali zamjerke na suđenje. Smatraju da su u par navrata oštećeni, a sada su na službenoj stranici objavili snimak navodne sporne situacije pred golom gostiju.

Smatraju da je jedan gostujući branič igrao rukom, te da je sudija Admir Musić (Hrasnica) trebao pokazati na bijelu tačku, odnosno penal.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

seibeg
penal čist ko suza igranje rukom tako je isto bilo i na utakmici mladost-zrinjski igranje rukom igrača zrinjskog i to s dvije ruke sudija nije svirao penal, na toj ukakmici bile su dvije situacije da se svira penal za Mladost sudija Elvis Mujić iz Banovića nije svirao i neće nikada ni svirati protiv Zrinjskog i Širokog zato što neće biti delegirani za naredne utakmice je bili bi kažnjeni, to tako traje godinama svima je jasno da su Zrinjski i Široki zaštićeni od sudija i saveza (sjetimo se samo izviždavanja himne BiH, povika sa tribina na vjerskoj, nacionalnoj mržnji, paljenja pirotehnike, baklji, napada na gostujuće navijače itd...) ubistva navijača Sarajeva... pa Disciplinska komisija kazni više Želju, Sarajevo, Čelik, Slobodu, Velež zbog pirotehnike, žalosno ali to je istina, treba promijeniti ljude u savezu, u disciplinskoj, apelacionoj itd. samo poštene ljude postaviti i od struke
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti