Sigurna pobjeda domaćih

Zvijezda razbila TOŠK, Šarić junak tima sa Banja Ilidže

Samir Mlaćo, foto: Esmer Oštraković

Zvijezda je u jednom do derbija kola pred svojim navijačima bila sigurna protiv TOŠK-a. Završilo je 4:1 za domaće koji su se tako iskupili svojim navijačima za težak poraz u prošlom kolu.

Već u četvrtoj minuti šok za goste. Kenan Šarić je pogodio, a asistenciju upisao Đekić. Samo pet minuta kasnije 2:0. Đekić šutira, Strika loše reaguje i domaći su ponovo mogli da slave.

Do kraja prvog poluvremena još jedan pogodak sa goste. Sudija Dragan Stojić je pokazao na 11 metara, a golman Strika izvukao deblji kraj i kolima Hitne pomoći je odvezen u bolnicu.

Sa 11 metara je bio siguran Selmir Mahmutović.

Nije to bio kraj golijadi. U 59. minuti danas nezaustavljivi Šarić pogađa za 4:0, a par minuta kasnije lijepa akcija gostiju koju realizuje Škrijelj.

Do kraja bez mnogo uzbuđenja i ostalo je 4:1.

Prva liga FBiH, 5. kolo:

NK Zvijezda - NK TOŠK 4:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Zvijezda: Aljkanović, Antić, Arnautović, Mojović, Šarić, Mahmutović, Hećimović, Musić, Čulum, Jazvin, Đekić.

NK TOŠK: Strika, Šehić, Koprivica, Škrijelj, Kurdić, Helić, Carvalho, Dizdarević, Poturalić, Mazić, Kitanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.