Javili se iz agencije mladog reprezentativca

Ništa od transfera, Beganović u BiH može igrati samo za Slobodu!

Edmir Škorić

Nakon što je procurila informacija da Azmir Husić mogao "spasiti" Slobodu kupovinom mladog reprezentativca Amara Beganovića, stigle su i nove informacije.

Azmir Husić je kako smo nezvanično saznali razgovarao sa čelnicima Slobode o transferu Beganovića, bilo je sve navodno i blizu dogovora ali predstavnici desnog beka tuzlanskog premijerligaša tvrde da on može da igra samo za Slobodu kada je u pitanju BiH.

Denim Rahmanović, jedan od agenata mladog bh. reprezentativca, komentarisao je čitavu situaciju za SportSport.ba.

"Istina je da je bilo kontakata. Gospodin Husić je razgovarao i sa nama i sa predsjednikom kluba i bio je više nego korektan. Međutim, od transfera Beganovića neće biti ništa. Amar u Bosni i Hercegovini može igrati samo za Slobodu. Bilo je ponuda i drugih klubova, ali stvari tako stoje", kazao je Rahmanović.

Tako će, po svemu sudeći, Beganović nastavljati da brani boje Slobode, koja se nalazi u teškoj financijskoj situaciji zbog dugovanja određenim igračima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.