Azmir Husić spašava Slobodu od bankrota?!

Kupuje mladog beka iz Slobode?

Azmir Husić spašava Slobodu od bankrota?! · Saznajemo

E. Škorić

FK Sloboda nalazi se u teškoj situaciji, ali postoji velika mogućnost da se u narednim danima situacija promijeni. 

Sloboda je u ogromnim problemima, igrači odbijaju da treniraju zbog neisplaćenih obaveza, a odbili su i da putuju u Vinkovce na prijateljski meč sa Cibalijom.

Igračima je već bilo obećano da će dugovi biti izmireni, ali još uvijek se ništa nije promijenilo, čime se nastavlja agonija na Tušnju, no sada se nazire 'svjetlo na kraju tunela'.

Opet bi spasitelj Slobode mogao da bude Azmir Husić, čelni čovjek Tuzle City i bivši predsjednik Slobode, koji je klub spasio i prije nekoliko godina kada ga je digao iz ponora, uveo u Premijer ligu i izborio Evropu.

Novca na Tušnju ni na vidiku, ali kako SportSport.ba saznaje, situacija bi se sada mogla promijeniti, jer nezvanično, kapiten Slobode i mladi bh. reprezentativac Amar Beganović mogao bi put Tuzle City.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nezvanično saznajemo da je transfer pred realizacijom i ostale su još neke sitnice da se sve završi. Tuzli bi tako ukoliko dođe do transfera pripao sjajni mladi bek, a Slobodi prijeko potrebni novac i određeni postotak od narednog transfera.

Beganović je ove sezone postao jedan od ključnih igrača Slobode, ali po svim prilikama na Tušnju će morati da se odreknu njegovih usluga kako bi se napunila kasa i kako bi se napokon riješili nagomilani problemi zbog dugovanja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Miko
Lik ima keš,igraci imali premije gledaoci zadovoljni ma dajte mu Slobodu pa da i mi u Tuzli gledamo Evropske utakmice zaboli me sto je izbjeglica seljak il sta vec
12 2
VelaHavle
To Azmire, jbi i ne vadi.... jbo im svinjski sve po spisku.. nek.sad skadniraju svinjski sampion
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi