Nastavlja se kriza u FK Sloboda: Kada će nogometaši početi sa radom?

Još uvijek bez dogovora

Nastavlja se kriza u FK Sloboda: Kada će nogometaši početi sa radom?

S. Mlaćo

Nastavlja se kriza u FK Sloboda.

Podsjetimo, Tuzlaci su proteklih dana odbili trenirati zbog neisplaćenih obaveza, a nisu putovali ni u Vinkovce na prijateljski meč sa Cibalijom.

Jučer su izabranici Mile Lazarevića imali slobodan dan, dok je današnji trening bio zakazan za 10:30 sati.

Ipak, nogometaši su odbili trenirati, a saznajemo da su čelnici kluba istakli da potrebni novac imaju, no nogometaši ne žele početi sa radom dok isti ne bude uplaćen na njihove račune.

Da li će se to desiti danas, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda se nakon sedam kola u Premijer ligi nalazi na sedmom mjestu, a u subotu će ugostiti Borac.

Sigurno da će ovi problemi uticati na samu ekipu. Čelnici kluba i dalje šute, pa su i navijači nezadovoljni uz mnogo pitanja prema istima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soul_eclipse
Želim vam od srca da izađete iz krize,a ovima ovde lako je palamuditi ..Sjećam se kad je moj Željo bio u krizi nebi nikom poželio.
15 7
magistar
Teško je održavati klub ako nije iz nekog centra i ne prati ga politička podrška. Skupa je to igračka, a čak i privatnici koji se uhvate brzo odustanu. Pogotovo ovi klubovi sa tradicijom koji tradicionalno vuku i hrpu dugova za sobom niko ne zna koliko, uvijek izviru neki novi. Stoga Sloboda, Velež, Čelik, teško će do bilo kakvih trofeja u narednim godinama. To je čista borba za goli opstanak.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi