29

Komentari (29)

Dino_2000
Samo Tuzla je,samo Tuzla je,pjesme pjevala, kontra ce..ika,kontra us..sa, kontra SDA nacio..lista.
Belajsuz1989
Klub u finansijskom kolapsu nece da proda igraca nego ceka da se ugasi...nema logike
sloboda1919tz
kazete azmir spasio slobodu neko kad nesto spasi ne pokusava drugim nacinima ubiti .uzkma igrace iz slobode koji mu ne trebaju samo u inat e tako began u inat nece u plaaskanere a sa smo u ****ima i da se treba pricatizovati sloboda to je tacno al ne sa ovim kockarom koji je prodao titulu jer kad bi je on kupio bilo bi ko sve ove privatizacije po tz od ttu livnice pa salje rezime:dobea je privarizacija al nije aa lopovima
Fce
Cijela Tuzla Slobodu muzla haha ko je vlasnik Slobode
Manager95
Raspast ce se Sloboda gore nego Mirzino Jato
AmerZE1990
unisten je tvoj mozak glupko
Manager95
Moj te ***ac lupko haha Boli istina jaro,al' druga liga je neizbjezna.
AmerZE1990
ja nisam tuzlak , a ti si glupko balavac
Samoiskreno
EVO DOKAZ KAKO MENADZER UNISTI KARIJERU IGRACU! MESANOVIC DA NIJE OTISAO IZ SLOBODE U CELIK DANAS BI PEKAR BIO A TO CE BITI OVAJ MALI BEGANOVIC USKORO!
Gasirotti
Ugovor mu ističe za 9 mjeseci, iovako ionako ode iz Slobode. Nije lud kod gospodina sisoje da igra. Ne prodaje svako ***** za pare
Dino_2000
Gdje su oni sto dizu kamiondziju u zvijezde.Cuj da pomogne Slobodi.Vidis da se ne moze sve parama kupiti.Amare, sine, ako je ovo istina sto pisu mediji, dabogda ti se noge pozlatile.
Tz075
Ma Dino_2000 to je ona seljacka politika,on nije pomogao ni kad je bio u Slobodi,ne moze sebi pomoci a javlja se nesto
Dino_2000
@Tz075 On kad je odlucio da ulaznica bude 10 KM na utakmici izmedju Slobode i Sloge iz Simin hana, zajebo se dok je ziv.Sjever se napunio, cuo je poruke sa sjevera.Vrijeme ce pokazati da je najveci neprijatelj Slobode.Ali,neka samo easy.Amar je bolan jos dijete, odrastao u crveno-crnom dresu i ne cudi me njegova odluka.Efendic, Muminovic,Husejnovic jebali bi se za marku vise.
Manager95
Kako ste jadniiii...Pa bolan ja bi da ste mene otjerali na nacin ma kakav ste Azmira ,stavio bi 50KM ulaznice u inat,cisto radi osvete glupani tuzlanski. Bili ste zatucani i ostat cete..bolje niste ni zasluzili.
AmerZE1990
Manager95
Moj te ***ac lupkoo
AmerZE1990
dobra ti rima popusis nam kurac svima
mirza24
GDJE JE MUMINOVIC GOLMAN HAHA DAJ LJUDI PUSTITE SE SUPLJE
Tz075
95 dizel on je pokrao Slobodu ali panglu si pa ne mozes to da skontas
Dino_2000
@Manager95 Koji je tvoj problem? Ako si retardiran reci da znamo, jer ne moze se covjek normalan radovati tudjoj nesreci.Daj da ti pomognemo.
Tz075
pa glupane glupi,prvo je prodao titulu,pa onda kup pa je onda pokupio pare od EL,pa nije ni Zenicu platio,eto sta je imao da ukrade keljo jedna
MarkoBigTrener
nikad boljeg trenera necemo imati
nedoni46
kad ne primi 5-6 plata, trčat će da potpiše i za mladost dk
zvjezdan10
zasto samo za Slobodu?
1616
Zato sto nije prodana dusa , i sto je dijete Slobode ... eto zasto ...
K79
najvjerovatnije ima takvu stavku u ugovoru znaš oni fazoni da ne moze pojačati konkurenciju u istoj ligi, dobro su to oni smislili samo što su u ovom slučaju izgleda zajebali sami sebe
mirza24
Isto kao i muminovic haha pusti suplju pricu
Medo-Brundo
Kada se raspadne Slobonda onda ce moci
Dino_2000
E moj medo koliko ces ti jos zimskih snova prespavati i opet neces docekati taj raspad Slobode.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.