Under je ove sezone postigao jedan gol

Vučica će biti oslabljena u narednom periodu

Problemi za Romu: Cengiz Under se povrijedio

S. Pašalić

Romu ovog vikenda očekuje utakmica 3. kola Serije A na svom terenu protiv Sassuola.

Vučica će tražiti prvu pobjedu u novoj sezoni nakon što je u prva dva kola odigrala neriješeno protiv Genoe i Lazija.

Ipak, trener Paulo Fonseca neće u utakmici protiv Sassuola moći računati na Cengiza Undera koji je zaradio povredu mišića.

22-godišnji turski nogometaš je u utorak ponovo pregledan nakon što se vratio sa obaveza u reprezentaciji nakon čega je potvrđena povreda zbog koje će biti van terena najmanje pet sedmica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako bi Under trebao propustiti također i meč Lige prvaka protiv Basaksehira, kao i prvenstvene mečeve protiv Bologne, Atalante i Leccea.

Under je ove sezone postigao jedan gol u dvije utakmice, a prošle sezone je odigrao 33 utakmice i postigao je 6 golova iako je također neko vrijeme bio van terena zbog povrede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.