Mkhitaryan: Nakon utakmice s Bosnom dobio sam mnogo poruka od navijača Rome

Armenac otkriva

Mkhitaryan: Nakon utakmice s Bosnom dobio sam mnogo poruka od navijača Rome

E. Škorić

Henrikh Mkhitaryan nedavno je stigao u Rim na posudbu kao igrač Rome.

Mkhitaryan je tek danas stigao da upozna nove saigrače, pošto je bio na reprezentativnoj akciji s reprezentacijom Armenije i stiže u slavljeničkoj atmosferi poslije pobjede nad BiH (4:2) u Jerevanu.

Upravo u tom meču imao je priliku da se susretne sa novim saigračem Edinom Džekom, ali je Mkhitaryan bio uspješniji u nedjelju.

"Sretan sam što sam ovdje. Znam gdje sam došao, znam kakvi su ciljevi i koliko je veliki ovaj klub. Naravno da postoji određeni pritisak, ali mislim da mogu da pomognem ekipi", rekao je Mkhitaryan, pa dodao:

"Mogu igrati lijevo u napadu, desno, iza napadača... Mislim da je moje najjače oružje taj prodor sa krila u sredinu".

Tek je stigao u Rim, ali dopada mi se Romina svlačionica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Danas sam se prvi put susreo s novim saigračima. U svlačionici je dobra ekipa. Trener sam također prvi put upoznao, ali mogu reći da ekipa ima svijetlu budućnost. Upoznao sam i igrače s kojima sam igrao sada tokom reprezentativnih mečeva. Razgovarao sam s Florenzijem u vezi utakmice s Italijom, a također i s Edinom Džekom. Razgovarali smo o meču, a danas smo razgovarali o raznoraznim stvarima. No, reprezentacija je sada iza nas, moramo se fokusirati na Romu", dodaje Armenac.

„Dobio sam puno poruka od navijača Rome nakon utakmice sa Italijom i Bosnom. Bili su zadovoljni mojim nastupom, a isto tako i ja", zaključio je.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Pa cim si otisao iz 56SENALA, krenulo te u ZIVOTU..
9 1
svasta
Bosna je ostecena za penal nad Dzekom kod rezultata 2:2
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi