EPA

Na kraju ostao u Juventusu

Mandžukić odbio milione koje mu je nudio srpski trener

Hrvatski napadač Mario Mandžukić nije želio da napusti Juventus.

Tokom gotovo cijelog prijelaznog roka Mandžukićevo ime se dovodilo u vezu s odlaskom iz Juventusa, pogotovo jer nije u planovima Maurizija Sarrija, međutim do transfera na kraju nije došlo.

Mandžukić je riskirao i na kraju ostao u Juventusu, barem do zime, a mediji u Italiji u međuvremenu su otkrili jednu od milionskih ponuda koju je prethodnih sedmica imao 'na stolu'.

Iskusnog fudbalera je, naime, želio dovesti i Slaviša Jokanović koji danas vodi Al-Gharafu. Gazzetta dello Sport navodi kako su se Katarani javili Juventusu s ponudom koja je prema navodima istog lista i prihvaćena, ali transfer je Mandžukić stopirao jer nije želio u fudbalsku egzotiku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Al-Gharafa nudila Mandžukiću više od pet miliona eura po sezoni.

Al-Gharafa se također interesovala i Ignazija Abatea, ali i ovo veliko ime Serie A na kraju je odbilo ponudu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.