Derbi 8. kola PL BiH

Šta o duelu FK Velež i FK Željezničar kažu kladioničarske kvote?

Nakon reprezentativne pauze vraćamo se uzbuđenjima u Premijer ligi BiH i moći ćemo uživati u nekoliko zanimljivih susreta.

Epitet derbija osmog kola Premijer lige svakako nosi utakmica na stadionu Rođeni u kojoj će snage odmjeriti FK Velež i FK Željezničar.

Željezničar nakon tri godine gostuje Veležu i čini se da na stadion Rođeni stiže u najboljem mogućem trenutku. Plavi su se ozbiljno zahuktali, nakon što su sa 5:2 savladali Sarajevo u vječitom derbiju za nastavak sezone su se spremili pobjedom od 10:0 u prijateljskom meču sa Kiseljakom.

Osimovi izabranici u Mostar stižu kao lideri na tabeli tako da je logično da su favoriti. Ipak, kladionice ne vide Želju kao izrazitog favorita, pa je kvota na pobjedu gostiju sa Grbavice u kladionici MOZZART 1.95.

Ukoliko Velež, kojem je svaki bod zlata vrijedan, izvuče pozitivan rezultat svi oni koji odigraju opkladu 1X u kladionici MOZZART na svojim tiketima će moći zaokružiti kvotu 1.77.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kladionice su "neodlučne" kada je u pitanju broj golova na ovom meču i zaista, teško je predvidjeti da li će se na stadionu Rođeni gledati tvrda ili predstava puna golova. Kvota na raspon golova od 0-2 u kladionici MOZZART je 1.72, dok je kvota na 3+ golova 2.00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Želje i Veleža!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.