Problemi za Real

Marca: Zidane za sutrašnji meč na raspolaganju ima samo jednog veznjaka

Edmir Škorić

Završena je reprezentativna stanka, no ona ništa dobro nije donijela Real Madridu.

Real sutra dočekuje Levante, ali se u međuvremenu u Madridu formirala prava mala bolnica. Neki igrači su od ranije povrijeđeni, a neki su povrede zadobili tokom reprezentativne pauze.

Uzimajući u obzir da su povrijeđeni Luka Modrić, Isco, Valverde, te da Casemiro kasni s povratkom zbog nastupa za Brazil, a James Rodriguez nije dovoljno spreman, Zinedine Zidane u veznom redu ima tek jednog zdravog i spremnog igrača.

Radi se o Nijemcu Toniju Kroosu, ali pitanje je na koji način će Zidane "zakrpiti" ostatak rupa u veznom redu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uz sve to Eden Hazard još nije spreman, Gareth Bale je suspendovan, Marco Asensio je i dalje povrijeđen, a upitan je i Luka Jović...

Real nakon tri kola ima pet bodova, a unatoč svemu, sutra protiv Levantea na svom stadionu želi isključivo pobjedu i sve drugo bi bio neuspjeh.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.