Perez otkrio koji su igrači "nemoguća misija" čak i za Real: Jurili smo ga godinama...

Prvi čovjek kraljevskog kluba otvoreno

Perez otkrio koji su igrači "nemoguća misija" čak i za Real: Jurili smo ga godinama...

Real Madrid je ovog ljeta potrošio ogromnu cifru novca na "remont ekipe". Sitgla je na Santiago Bernabeu nekolicina kvalitetnih igrača, a među njima je svakako najveće pojačanje Eden Hazard.

Međutim, sve želje trenera Zinedinea Zidanea nisu ispunjiene, pa je tako Paul Pogba ponovo ostao u Manchester Unitedu iako ga je šef struke Kraljeva silno želio vidjeti u svjoj ekipi.

Ipak, neki igrači, odnosno njihovi transferi, su prevelik zalogaj čak i za klub toliko finansijski moćan kao što je Real Madrid.

O tome je sada govorio prvi čovjek Reala Florentino Perez i to na skupštini kluba.

"Postoje igrači koje ne možete da kupite jer ih njihovi klubovi ne žele prodati. Takav slučaj smo imali sa Lewandowskim, njega smu jurili godinama, ali nam ga Bayern nije htio prodati. On nema otkupnu klauzulu i ne postoji način da ga dovedemo ako njegov klub ne želi da ga proda... Slično je i sa Pogbom, nije postojao način da ga kupimo. Kada igrač bude na prodaju, krenućemo po njega".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedan od članova skupštine iznio je tvrdnju da je bolje da Real pokuša dovesti Pogbinog sunarodnjaka, Kyliana Mbappea.

"Naravno da nam se sviđa i taj Francuz. Krenućemo i po njega, ali problem je što ni njega ne žele da nam prodaju", poručio je Perez.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kico1234
sve je moguće ako igrač sam zeli da napusti klub u kojem trenutno igra samo ljudi kojima je naređeno od strane glavnih moćnika da bukvalno bacaju pare kao što to radi predsjednik psg može da daje ogromne pare igraču koji možda ove sezone neće igrat ni 10 posto svojih mogućnosti jer je htjeo napustiti klub ostali normalni klubovi koji imaju imalo mozga moraju pustit igrača koji hoće da ide u protivnom slijedeće sezone nece dobit ni 10 posto mogućnosti tog igrača
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi