Zeljković nije želio previše komentarisati suđenje

Igrač Veleža žali za pobjedom

Zeljković nakon remija: Zaslužili smo pobjedu, Željezničar do gola nije stvorio nijednu priliku

S. Pašalić

Velež je na svom terenu u okviru 8. kola Premier Lige ugostio Željezničar i odigrao 1:1.

Igrač domaćih, Samir Željković je dao svoj komentar nakon meča gdje je istakao da je njegov tim trebao pobijediti u ovoj utakmici.

"Pa kao što ste i sami rekli, teška utakmica. Mislim da smo na kraju zaslužili da pobijedimo, ali eto to je fudbal. Mislim da Željezničar ništa nije napravio do te prilike, imali su jedan šut u okvir gola, zabili su gol. Ja čestitam svojim mocima na zalaganju i idemo dalje."

Igrač Veleža nije htio previše komentarisati sporne situacije sa ovog meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa dobro, šta znam...Ja nisam tu da komentarišem, imaju ljudi u savezu koji se bave s tim. Ako je tako sudac svirao, nema šta..."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.