Željo tražio penal u nadoknadi, kraj meča donio obračun među igračima

Bilo je varnica u Mostaru

Željo tražio penal u nadoknadi, kraj meča donio obračun među igračima

E. Škorić

Neslavno se završio susret osmog kola Premijer lige BiH između Veleža i Željezničara.

U okršaju starih rivala nije bilo pobjednika. Mostarci su poveli golom Brandaa u prvom dijelu, kasnije je Bojo zabio za konačnih 1:1.

Bilo je i diskutabilnih odluka, Velež se žalio za poništen pgoodak, a u nadoknadi su gosti iz Sarajeva tražili penal.

Nakon njihovih protesta, uslijedio je i obračun među igračima, a isticao se bek Plavih Srđan Stanić, koji se na kraju ipak smirio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulwyf
Kakva seljacka publika, na nivou koride. Velez zasluzio pobjedu ali ovo sto sam dozivio u Vrapcicima je dno dna, Ultrasi su gospoda za vas
13 20
Kupi_Lee
sportsport.ba = themaniacs.org
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi