Ostali velikani pomno prate razvoj situacije

Van Dijk izjavom zabrinuo navijače Liverpoola

Admin Čaušević

Dolaskom u Liverpool i pod vodstvom Juergena Kloppa Virgil van Dijk je za kratko vrijeme izrastao u najboljeg defanzivca današnjice. 

Proteklih dana počelo se špekulisati o mogućem produženju saradanje s Liverpoolom, međutim holandski defanzivac je kazao da se "ništa ne dešava".

Redsi su novu sezonu Lige šampiona otvorili porazom od Napolija, a poslije utakmice Van Dijk je govorio o svojoj budućnosti.

"Ništa se ne dešava, to je to. Vidio sam u medijima da dogovoram novi ugovor, ali to nije do mene."

"Trenutno ništa ne dogovoramo. Sada sam fokusiran na utakmice i vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti", rekao je sjajni štoper.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Je li Van Dijk zapravo ovom izjavom ostavio mogućnost odlaska iz redova Redsa znat će se u narednom periodu.

Sigurno je da bi 28-godišnjak imao mjesta među startnih 11 u svakom timu te će ostali evropski velikani sigurno pomno pratiti razvoj situacije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.