Junak Zrinjskog u Gradačcu

Lendrić: Borimo se i za Kup i za prvenstvo

Edmir Škorić

Zrinjski je u Gradačcu razbio Zvijezdu s 4:0 u meču šesnaestine finale Kupa BiH.

Istakao se u pobjedi Plemića Ivan Lendrić. Sjajni napadač je postigao hat-trick i na taj način omogućio Plemićima siguran plasman u osminu finala najmasovnijeg takmičenja u BiH.

"Prije svega sam sretan što smo se malo digli nakon poraza u Bijeljini. Nije bilo lagano, nismo nimalo potcijenili Zvijezdu i mislim da je dobra ekipa, ali opet je naš kvalitet došao do izražaja i sretni smo zbog pobjede", rekao je Lendrić za SportSport.ba, dodavši:

"Mi se borimo i za Kup i za prvenstvo. Nećemo odustajati od ničega, prošlo je tek šest-sedam kola. Šta god nam se ukaže, to ćemo uzeti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.