Velež ide dalje

Dudić: Morali smo u prvom poluvremenu sve riješiti

Samir Mlaćo

Velež je slavio u Gračanici u okviru 1/16 Kupa BiH.

Rođeni su slavili rezultatom 3:2 protiv Bratstva, a svoje viđenje nakon meča dao je trener Mostaraca Feđa Dudić.

"Danas smo željeli da odmorimo standarde igrače, ali smo željeli i proći. U prvom poluvremenu je bila vidna razlika u kvaliteti i trebali smo to ranije riješiti. Neke stvare shvatamo neozbiljno, pa strepimo na kraju. Mogli smo onda primiti gol i ići u penal lutriju. Cilj smo ostvarili, no igrači koji su dobili šansu moraju puno bolje", kazao je Dudić.

Velež sada gostuje Zvijezdi 09.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Za nas veoma bitna utakmica. Biće velika borba za bodove. Gledo sam Zvijezdu 09 na Koševu, imali smo kod 0:0 dvije sto posto šanse...", dotakao se Dudić naredne utakmice svog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.