Pohvala za golmana Barcelone

Iker Casillas se oglasio na Twitteru zbog Ter Stegena

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć remizirala na gostovanju protiv Borussije Dortmund (0:0) u meču prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Dortmund je sinoć bio dosta bolji protiv Barcelone i imao nekoliko nevjerovatnih prilika, ali je Marc-Andre ter Stegen spasio katalonski klub sigurnog poraza.

Ter Stegen je imao nekoliko fantastičnih odbrana, a izdvaja se trenutak iz drugog poluvremena kada je odbranio penal Reusu. To itekako ide u korist golmanu Barce koji je došao u sukob s Manuelom Neuerom jer je javno rekao da je nezadovoljan što nije prvi golman u reprezentaciji Njemačke.

Golman Barce je svojim odbranama sve oduševio sinoć, a mnogi su poručili da je vrijeme da mu Jurgen Low ukaže šansu na golu Njemačke. Pohvale Ter Stegenu dao je i legendani Iker Casillas koji se oglasio sinoć na Twitteru.

"Razina Ter Stegena je večeras senzacionalna", poručio je nekadašnji golman Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.