"Ma kakav Messi ili Ronaldinho, ako on ne bude trener Barcelone onda ću ga ubiti"

Eto'o se ponovo oglasio

"Ma kakav Messi ili Ronaldinho, ako on ne bude trener Barcelone onda ću ga ubiti"

E. Čaušević

Bivši napadač Barcelone, Samuel Eto'o, najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu katalonskog kluba.

Eto'o je s Barcelonom osvojio sve što se moglo osvojiti, ali se nije baš najbolje rastao s klubom. Naime, 2009. godine čelnici kluba odlučili su ga prodati Interu i uključiti u transfer Zlatana Ibrahimovića što Kameruncu nije baš odgovaralo.

Ipak, on je na kraju otišao iz Barce i već u narednoj sezoni s Interom osvojio tripletu. No, Eto'o priznaje da je najljepše dane proveo u Barceloni i da je i dalje s tadašnjim saigračima u stalnom kontaktu.

Eto'o je otkrio da se najviše čuje s Xavijem za kojeg je siguran da će jednog dana postati trener Barcelone. Za njega je Xavi najbolji igrač s kojim je ikad igrao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je je*eni šef. Ukoliko ne završi u Barceloni kao trener ubit ću ga. On je najbolji igrač s kojim sam ikad igrao. Sjećam se finala Lige prvaka 2006. godine kada je igrao kao Maradona, Messi i Ronaldo zajedno. Znam da ljude čudi kada ne kažem da su Messi ili Ronaldinho najbolji igrači s kojima sam igrao, ali znam šta govorim", rekao je Eto'o.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi