Upisao svih 90 minuta

Ko ne može neka sjedi kod kuće: Protiv Želje jučer igrao čovjek star 43 godine

Fudbaleri Željezničara jučer su u okviru Kupa Bosne i Hercegovine nadigrali u gostima Tekstilac sa visokih 3:0.

Iako u šarenom sastavu, Plavi su se prošetali Derventom te upisali laganu pobjedu.

Plavima s Grbavice jučer se suprostavio i jedan fudbaler koji ima preko 40 godina. Riječ je o Draganu Joloviću, 43-godišnjem igraču koji je član Tekstilca već punih šest godina.

Da je u sjajnoj fizičoj spremi pokazuje i podatak da je jučer protiv Želje upisao svih 90 minuta što sigurno nije bilo lako obzirom da je igrao protiv jedne od najboljih ekipa u državi.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Jolović je najslavnije dane karijere proveo u ekipi Modriča Maxima. Za nju je igrao od 2003. do 2013. godine, a klub se 2008. godine okitio titulom šampiona naše zemlje.

Jolović igra na poziciji štopera, a u toku ove sezone već je upisao i pet nastupa u Prvoj ligi RS i čak postigao jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.