Amar Osim: Neki se čuvaju, neki se bune što ne igraju vamo, neki su pokazali zašto su na klupi...

Željo siguran protiv člana Prve lige RS

Amar Osim: Neki se čuvaju, neki se bune što ne igraju vamo, neki su pokazali zašto su na klupi...

S. Mlaćo

Željezničar je bez većih problema prošao dalje u osminu finala Kupa BiH.

Plavi su Derventi nadigrali Tekstilac 3:0 i Amar Osim je mogao biti zadovoljan. Pružio je priliku rezervistima, te nekolicini prvotimaca.

"Utakmica je prošla bez povreda i bez prevelikog stresa. Imali smo relativno ozbiljan pristup protiv domaćina koji je bio disciplinovan i organizovan, te koji cijelu utakmicu nisu odstupali od svog plana igre, željeli su biti grupisani, a mi smo to izbjegli i napravili nekoliko ozbiljnih šansi. Zasluženo smo pobijedili, moglo je puno stvari biti bolje, ali dobro, dug je put, imamo utakmicu u subotu, neki se čuvaju, neki se bune što ne igraju vamo, neki su pokazali zašto su na klupi i zašto ne igraju. Rezultat je okej, nikad ne znaš šta može biti na jednoj utakmici, izgleda rutinski mada ne volim tu riječ", istakao je Osim poslije meča.

Željezničar u subotu pred svojim navijačima dočekuje Radnik iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Odmorili smo pet-šest igrača jer nas čeka utakmica protiv protivnika koji je u najboljoj formi, imaju tri vezane pobjede. Došli su skroz sebi. Imaćemo dramatično drugačiju utakmicu nego ovu danas, dramatično drugačiju nego u Mostaru, nadam se. Ako budemo raspoloženi kao prethodnih utakmica prije one u Mostaru, vjerujem da se imamo čemu nadati", jasan je bio Osim.

Susret između Željezničara i Radnika igra se u subotu sa početkom u 19:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
A Sivac i Paradzik ? Vidim da Mujica cuvate vec nekoliko kola. On i Ramovic gotivo da ne igraju. Mujica ocekujem u sljedem kolu u prvih 12 da istrci. Selam za plavi portal ****o****o.ba
10 6
Rigel
Joj Amare jesi im nabio komplekse. Pojedose se levati hahhhhahha
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi