Roma savladala Basaksehir

Zaniolo: Džeko je sjajan, zadovoljstvo je igrati s njim

E. Čaušević

Nicolo Zaniolo večeras je odigrao sjajan meč u pobjedi Rome protiv Basaksehira rezultatom 4:0.

Rimski klub je lakše od očekivanog slavio protiv Basaksehira sa 4:0, a Romu su do pobjede vodili Nicolo Zaniolo i Edin Džeko. Obojica su postigli po jedan gol i upisali po jednu asistenciju.

Prvo je Zaniolo asistirao Džeki za 2:0, a onda je bh. napadač vratio asistenciju mladom igraču Rome koji je pogodio za 3:0. Nakon meča Zaniolo je izjavio da mu je veliko zadovoljstvo što igra u istoj ekiipi s Džekom.

"Džeko je sjajani igrač. Samo mu morate tražiti loptu i on vam odmah doda. Zaista mi je zadovoljstvo što igram s njim. Večeras smo odigrali odličan meč", rekao je Zaniolo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.