Navijači Lazija je prozivali

Zaniolova mama odgovorila navijačima: "Uvijek mislite na mene, preslatko..."

Edmir Škorić
Teme:

Velika Romina nada Nicolo Zaniolo igra sve bolje, ali u medijima se više piše o njegovoj majci Francesci.

Atraktivna mama bila je ranije u centru pažnje zbog provokativnih fotografija koje redovno objavljuje na Instagramu, a ranije ove godine je bila napadnuta od strane pljačkaša.

Francesca je ostala bez skupocjenog Rolexa i ključeva od BMW-a, a Nicolo se nakon svega oglasio.

"Lako je napasti samu ženu i prijetiti joj na ulici", kratko je komentarisao mladi fudbaler Rome.

Francesca je sada ponovo u italijanskoj štampi i to zbog navijača Lazija, koji su joj pjevali pjesmu tokom meča protiv Parme u nedjelju navečer.

Ona je ubrzo objavila dio video klipa na Instaramu uz poruku: "Uvijek misle na mene, kako slatko!"

Ipak, neki navijači Lazija poslali su joj poruke podrške, poručivši da neki jednostavno nemaju granica.

source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> francescacosta (@frac77) on

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.