Još uvijek nije jasno da li će šef struke Mostaraca biti na svom mjestu kraj terena

Dudić iscrpljen, Mustafa Kodro vodi ekipu FK Velež u Banjaluci?

Nakon što je u prošlom kolu na svom terenu savladao ove sezone sjajni Tuzla City, Velež će u okviru 11. kola Premijer lige BiH gostovati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Željet će Rođeni protiv Borca nastaviti seriju pobjeda, ali će svakako imati težak zadatak protiv nezgodnih Banjalučana - koji žele prekinuti niz od tri meča bez trijumfa.

Nisu dobre vijesti za Velež ni činjenica da na Gradskom stadionu u Banjaluci utakmicu možda ekipu neće voditi šef struke Feđa Dudić.

Naime, Dudić je zbog iscrpljenosti primoran odmoriti. Ipak, strateg Mostaraca želi "stisnuti zude", putovati sa ekipom i voditi meč protiv Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko Dudić ipak ne bude u stanju, u Banjaluci bi ekipu Veleža trebao voditi pomoćnik Mustafa Kodro.

Utakmica Borac - Velež zakazana je u nedjelju u 17:00h.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.