Po tri utakmice oba dana vikenda: Poznati termini i službena lica mečeva 11. kola

Završava se trećina prvenstva

Po tri utakmice oba dana vikenda: Poznati termini i službena lica mečeva 11. kola

A. Čaušević

Premijer liga se nastavlja u subotu i nedjelju kada su na programu susreti 11. kola. Po tri susreta igrat će se oba dana vikenda. 

Derbi kola bit će odigran na Tušnju u subotu od 16 sati. Lider Željezničar će gostovati prvom iznenađenju sezone, ekipi Tuzla Cityja. Pravdu na tom meču će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora. Taj susret će prenositi Moja TV.

U istom tereminu će se igrati i semberijski derbi između Zvijezde 09 i Radnika. Susret u Ugljeviku će suditi Admir Šehović iz Sarajeva.

Reflektori će se prvog dana vikenda paliti u Zenici. Na Bilinom polju će od 19 sati snage odmjeriti stari rivali Čelik i Sloboda uz direktan prijenos na Moja TV Za glavnog arbitra je delegiran Irfan Peljto iz Sarajeva.

U nedjelju će od 16 sati Mladost DK biti domaćin Sarajevu, a susret u Doboju kod Kaknja će suditi Luka Bilbija iz Prijedora. Utakmicu sa MGM Farm Arene će prenositi Moja TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hercegovački derbi na stadionu Pod bijelim brijegom od 16 sati će odigrati Zrinjski i Široki Brijeg. Da sve protekne prema pravilima fudbalske igre bit će zadužen sudija iz Sarajeva, Haris Kaljanac. Suret će prenositi BHT 1.

Posljednji susret 11. kola u nedjelju od 17 sati će odigrati Borac i Velež. Za glavnog sudiju susret je delegiran Elvis Mujić iz Banovića. Na Gradskom stadionu u Banjoj Luci će biti kamere Arenesport.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Ovo iz Vrapcica čim im se odredi sudac i koji god da se odredi odmah se propnu na zadnje noge
1 0
Terminator
Treba pratiti Mujića na tekmi.Nemoj da se prodaš Vici Zeljkoviću.Sudi pošteno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi