Pique smatra da je uprava naručila članke u kojem je kritikovana njegova uloga u svlačionici Barcelone

Zanimljive optužbe 32-godišnjeg Španca

Pique kritikovao upravu Barcelone, ljuti šefovi ga odmah pozvali na razgovor

S. Pašalić

Barcelona je ovog vikenda bila na gostovanju kod Getafea i stigla do pobjede rezultatom 2:0.

Katalonci su upisali nova tri boda, ali se puno više pričalo o izjavi Gerarda Piquea nakon meča, nego o igri i pobjedi Barcelone.

Štoper kluba sa Camp Noua je kritikovao upravu kluba kako ona stoji iza nedavno objavljenog članka u kojem je kritikovana moć Piquea koju ima u svlačionici.

"Moramo biti zajedno, a kad kažem zajedno, mislim i na navijače i na upravu", rekao je Pique novinarima prije nego što će nagovijestiti da direktori Barce uživaju previše kontrole nad onim što se izvještava u nekim dijelovima medija ,

"Dobro poznajemo klub, dobro poznajemo novine i znamo ko piše članke, čak i ako ih neko drugi potpiše.", dodao je Španac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravi kluba se nije svidjela izjava Piquea pa ga je odmah danas pozvala na razgovor i smatraju da ono što je rekao igrač Barcelone u stvarnosti nema osnovu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.