Barcelona razmišlja o prodaji veznjaka zbog noćnog provoda s Neymarom?

Brazilac se doveo u nezgodnu situaciju

Barcelona razmišlja o prodaji veznjaka zbog noćnog provoda s Neymarom?

Još prije nekoliko dana su se pojavile inforomacije da je veznjak Barcelone Arthur Melo izazvao gnjev čelnika kluba zbog noćnog izlaska na Neymarom. Međutim, sada se špekuliše da bi ga to moglo koštati više nego što je mogao pretpostaviti.

Neymar je prošle sedmice boravio u Barceloni jer se morao pojaviti pred tamošnjim sudom zbog parnice koju je pokrenuo protiv svog bivšeg kluba.

Povratak u Barcelonu, Neymar je iskoristio i kako bi uživao u noćnom provodu.

Neymar je u utorak "uhvaćen" u izlasku sa još četiri osobe među kojima su bili fudbaleri Leo Baptistao i Arthur Melo.

Arthur Melo se, međutim, zbog izlaska s kolegom iz reprezentacije našao u velikim problemima.

On je to uradio bez dozvole kluba i sada španski mediji prenose da su čelnici Barcelone dodatno izgubili povjerenje u ovog fudbalera. Odmah je bilo jasno da će Arhur snositi sankcije, ali sada se špekuliše da bi se čak mogao naći na transfer listi.

Navodni se, međutim, kako Barcelona neće prodavati Arthura "po hitnom postupku", ali da bi u skorije vrijeme čak mogao biti iskorišten kao dio transfer paketa za novi pokušaj dovođenja Neymara iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čelnike Barcelone je posebno razljutila činjenica da ovo nije prvi put da se Arthuru dešavaju ovakve stvari. On je u februaru ove godine otputovao u Pariz gdje je prusustvovao Neymarovoj rođendanskoj zabavi - također bez odobrenja kluba.

Tada se javno izvinio i poručio da se takav incident neće ponoviti. Međutim, ponovio se i sada je u nezavidnoj situaciji na Nou Campu...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Kad nisu prodali Dembelea nakon njegovih ispada, ne vidim zasto bi prodali Arthura.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi