Marko Babić napustio Zenicu

Čelik ostao bez trenera!

Edmir Škorić

Marko Babić napustio je ekipu Čelika.

Neslavna tradicija se nastavila - Čelik je ponovo bez trenera, nakon što je raskinuta saradnja sa trenerom Babićem, koji je na treningu odlučio da se pozdravi sa svima i ode. Već jutros smo nagovijestili takav scenarij.

Hrvatski stručnjak je počeo pobjedom nad Mladosti u Zenici, ali kasnije je uslijedio niz loših rezultata, poraz i u Kupu od drugoligaša Rudara.

Kap koja je prelila čašu bila je slaba predstava i remi sa Slobodom na Bilinom polju proteklog vikenda, a nakon te utakmice Babić je kazao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja i igrači se ne razumijemo? To je možda vaše mišljenje. Vi ste ovdje duže nego ja, nemojte postavljati pitanja na koje sami znate odgovor. Ako je Marko Babić problem, onda Čelik nema nikakav problem. Nisam došao tu da ostanem. Ako sam ja problem, Čelik nema problema", rekao je.

On je danas odradio trening s ekipom, pozdravio se sa igračima i napustio Čelik zajedno sa pomoćnicima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.