Predsjednik Čelika boravio u posjeti HNK Rijeka
Predsjednici Čelika i Rijeke obavili razgovore, a prvi čovjek Zeničana na poklon je dobio šal i dres jednog od najboljih klubova u Hrvatskoj. Foto:Linkedln

Moguća saradnja klubova?

Predsjednik Čelika boravio u posjeti HNK Rijeka

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nisu uspjeli pred svojim navijačima savladati tuzlansku Slobodu. Na kraju je bilo 0:0, te je produžena rezultatska agonija Zeničana, koji idu ka donjem dijelu tabele.

Sigurno da ljudi u klubu ne mogu biti zadovoljni igrama u posljednje vrijeme jer se najavljivala borba za vrh, a kako igraju momci u crno-crvenim dresovima nije isključeno da se klub ove sezone bori za opstanak u ligi.

Predsjednik kluba Aydin Olgun prošle je sedmice boravio u Zenici obavio i razgovore sa stručnim štabom, te je imao i sastanak s predstavnicima navijača Čelika. Olgun ipak nema mnogo vremena da boravi na Bilinom polju, a to je potvrda i to što je jučer boravio u obilasku, odnosno posjeti HNK Rijeka.

Predsjednik Čelika sastao se s predsjednikom Rijeke, Damirom Miškovićem i njegovim saradnicima. Olgun se na licu mjesta uvjerio kako funkcioniše rad jednog od najboljih i najorganizovanijih klubova u Hrvatskoj, ali i regiji. Osim obilaska stadiona, Olgun i Mišković su zajedno ručali, a predsjednik trećeplasirane ekipe 1.HNL iskoristio je priliku da uruči dres i šal HNK Rijeka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hoće li ova posjeta značiti da će klub s Bilinog polja u narednom periodu imati dobru saradnju s Rijekom vrijeme će pokazati, ali ono što je evidentno da prvi čovjek Zeničana ima veoma jake veze u HNS, a svjedoci smo da je nedavno na Bilinom polju boravio i predsjednik HNS, legendarni Davor Šuker.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DolazakHrvata
Koga ce bosnjaci pitat za pomoc nego Hrvate. A Hrvati uvijek spremni pomoc. A vi i dalje neki ovdje mrzite sve sto je Hrvatsko, a niste svjesni nekih stvari kroz zivot :)
1 7
Majstor_ZE
****ga jarane, bio je rat svasta se desavalo, ali generalno nema toliko mrznje koliko ovi mediji napumpavaju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi