Madriđani dočekuju Club Brugge

Od velikana prvi će na teren Real Madrid: Isco se vratio, nema Balea

Za nešto manje od sat vremena susret 2. kola Lige šampiona u Madridu počinju Real Madrid i Club Brugge.

Radi se o jednom od dva meča koja počinju u 18.55 sati, a drugi je onaj između Atalante i Šahtara.

Trener Zinedine Zidane odabrao je početnu postavu za ovu jako važnu utakmicu, a po njoj možemo vidjeti da se Luka Modrić potpuno oporavio od ozljede te je večeras u početnih 11.

Također, u tim se vratio i veznjak Isco koji je dugo vremena bio povrijeđen. Zidane večeras navodno odmara Garetha Balea, a van konkurencije zbog povreda su Marco Asensio, Brahim Diaz, Ferland Mendy, James Rodriguez i Rodrygo.

Real je u prvom meču grupne faze upisao poraz od PSG-a pa je večeras pod imperativom pobjede. S druge strane, Club Brugge ima jedan bod jer je odigrao neriješeno s Galatasarayjem.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Reala: Courtois, Nacho, Carvajal, Varane, Ramos, Modrić, Casemiro, Kroos, Hazard, Lucas Vazquez, Benzema.

Sastav Club Bruggea: Mingolet, Mata Pedro, Ricca, Deli, Mechele, Vormer, Vanaken, Rits, Diatta, Tau, Dennis.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.