Napadač Zrinjskog nakon pobjede nad Slobodom

Kunić: Puno nam znači ova pobjeda, posebno nakon Širokog

Zrinjski se bez većih problema plasirao u četvrtfinale Kupa BiH, pobjedom nad Slobodom rezultatom 2:0.

Strijelac prvog gola za Plemiće bio je Petar Kunić, kojem je ovo bio prvijenac u dresu mostarskog tima.

"Drago mi je što sam postigao prvijenac. Nakon nešto duže vremena sam odigrao 90 minuta i to je ono što mi je trenutno najbitnije. Svakome je lijepo kada postigne prvi gol za novi klub, pogotovo meni nakon skoro mjesec dana", izjavio je Kunić nakon utakmice, pa nastavio:

"Dosta teška utakmica nakon mjesec dana u kojima smo već imali 7-8 takvih. Bio je žestok ritam, srijeda - subota, tako da nam je puno značila ova pobjeda. Pogotovo nakon utakmice sa Širokim u kojoj smo, po nekom mom mišljenju, trebali odigrati malo pametnije i sigurno ne bismo izgubili."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ovo će nam dati dodatno samopouzdanje i motiv koji nas čeka u subotu. Očekujemo da nakon kiksa protiv Širokog nastavimo niz koji smo imali i koji je bio super prije te utakmice", poručio je Kunić.

Inače, Zrinjski u subotu, u okviru PL BiH, na svom terenu dočekuje ekipu Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.