Husref Musemić nakon meča protiv Širokog

"Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali Bože moj"

Endin Čaušević

Igrači Sarajeva oprostili su se od učešća u Kupu BiH nakon večerašnjeg poraza protiv Širokog Brijega.

Aktuelni osvajač Kupa BiH poražen je večeras na Pecari sa 3:2 u utakmici u kojoj smo vidjeli nekoliko preokreta, ali i loših stvari kada je u pitanju atmosfera.

Nakon utakmice trener Sarajeva, Husref Musemić, nije htio mnogo da priča o stvarima koje su se dešavale na tribinama.

"Bilo je puno šansi i preokreta, svašta je bilo. Bilo je i nekih stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali Bože moj šta ćemo, svojim igračima čestitam jer su se borili. Bilo je dosta stvari koje nam nisu išle u prilog, ali to je to danas. U ovom fudbalu morate sagnuti glavu i otići kući i to prihvatiti bez obzira da li ste pobijedili ili izgubili", rekao je Musemić i osvrnuo se na igru oba tima.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Široki je prvih 15-20 minuta odigrao kvalitetno i bili su puno bolji. Nakon toga smo uspostavili igru i mi smo bili bolji. Puno preokreta je bilo, dobra utakmica s puno golova. Čestitke mojim igračima, borili su se, ali teško je ima puno faktora. Prekid meča? I to je jedan od razloga. Sjedite 20 minuta u svlačionici. Kad smo izašli primili smo gol, a ne može niko reći 100% da li je to bilo do toga", dodao je trener Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.