Lazić: Ako treba neka me kazne, ali ovo je sramota za sudije i bh. fudbal

Defanzivac Sarajeva nakon meča na Pecari

Lazić: Ako treba neka me kazne, ali ovo je sramota za sudije i bh. fudbal

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su večeras u gostima protiv Širokog Brijega (3.2) u osmini finala Kupa BiH.

Bordo tim je imao prednost od 2:1, ali je Široki u finišu utakmice došao do preokreta i pobjede od 3:2. Sarajevo tako neće biti u prilici da brani trofej Kupa BiH koji je ovaj tim osvojio prošle sezone.

Nakon utakmice na Pecari pred kamere SportSport.ba stao je gostujući defanzivac Darko Lazić koji je izjavio da je sramota ono što se večeras dešavalo u Širokom Brijegu.

"Ne znam šta bih rekao jer sam razočaran ovim fudbalom, a prije svega suđenjem i svim tim. Ako treba neka me kazne, ali je ovo sramota za sudije i bh. fudbal. Ovo je sramota šta se večeras desilo. Čestitam Širokom na prolazu", rekao je Lazić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AleksandrHleb
Igracu sirokog daje crveni a nijedan igrac sarajeva nije iskljucen bez obzira sto je igrac sirokog dobio saku u glavu i sto je cijela klupa sarajeva usla u teren i nasrnula na njega
17 19
MirzaBarucic
Ovo nije Zeničanin, loži vas lik. Ako neko mrzi UZP štakore onda su to Zeničani.
6 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi