Kapiten Sarajeva nakon poraza

Velkoski: Šta treba da neko opet izgubi glavu i da tek tada budemo svjesni?

Endin Čaušević

FK Sarajevo večeras je poražen u gostima protiv Širokog Brijega (3:2) u osmini finala Kupa BiH.

Široki je nakon preokreta uspio da se plasira u četvrtfinale Kupa Bih i tako se osveti bordo timu za poraz u prošlosezonskom finalu ovog takmičenja.

Meč na Pecari obilježilo je dosta incidenata na tribinama i terenu, a utakmica je bila i prekinuta na nekih 20-tak minuta.

Nakon utakmice kapiten gostujućeg tima Krste Velkoski izjavio je za SportSport.ba da su domaći pobijedili uz pomoć sudija.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Turbulentan meč, nismo zaslužili poraz. Domaćin je imao pomoć sudije i ovo je bio katastrofalan meč s njihove strane. Mislim da se jednom zauvijek mora stati u kraj tome. Svaki meč ovdje kad dođemo igra se na nož, a nikakva odluka nije donesena. Ovakve situacije se moraju kažnjavati kad publika ubacuje predmete na teren i šta treba da neko opet izgubi glavu i da tek tada budemo svjesni. Niko ništa ne poduzima i ovo je bruka i sramota. Momci su odigrali stvarno dobru utakmicu, stvarali smo šansa, ali nažalost smo izgubili", rekao je Velkoski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.