"Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali Bože moj"

Husref Musemić nakon meča protiv Širokog

"Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali Bože moj"

E. Čaušević

Igrači Sarajeva oprostili su se od učešća u Kupu BiH nakon večerašnjeg poraza protiv Širokog Brijega.

Aktuelni osvajač Kupa BiH poražen je večeras na Pecari sa 3:2 u utakmici u kojoj smo vidjeli nekoliko preokreta, ali i loših stvari kada je u pitanju atmosfera.

Nakon utakmice trener Sarajeva, Husref Musemić, nije htio mnogo da priča o stvarima koje su se dešavale na tribinama.

"Bilo je puno šansi i preokreta, svašta je bilo. Bilo je i nekih stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali Bože moj šta ćemo, svojim igračima čestitam jer su se borili. Bilo je dosta stvari koje nam nisu išle u prilog, ali to je to danas. U ovom fudbalu morate sagnuti glavu i otići kući i to prihvatiti bez obzira da li ste pobijedili ili izgubili", rekao je Musemić i osvrnuo se na igru oba tima.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Široki je prvih 15-20 minuta odigrao kvalitetno i bili su puno bolji. Nakon toga smo uspostavili igru i mi smo bili bolji. Puno preokreta je bilo, dobra utakmica s puno golova. Čestitke mojim igračima, borili su se, ali teško je ima puno faktora. Prekid meča? I to je jedan od razloga. Sjedite 20 minuta u svlačionici. Kad smo izašli primili smo gol, a ne može niko reći 100% da li je to bilo do toga", dodao je trener Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Husrefe, nije do tebe. Ovo je samo dokaz kakva nam je uprava. Kao prvo, nije se smjelo dogoditi da dođe do toga da Sarajevo igra u Lištici osminu finala i to jednu utakmicu. To se štima, ti to dobro znaš. Drugo, protiv Borca prošlo kolo, sudija ne svira čist penal i još daje žuti Milanoviću. Heeej, na sred Koševa. Treće, večeras se štima Lištici da prođe, k'o da su Arsenal. Ljudi se raspadaju, nemaju za sladoleda. Četvrto, svaka čast kad stenu vrhu i dalje, platu niste dobili od juna. Pokojni Vujović se sad u grobu prevrće. Dosta nam je više i Sabine i ostalih papaka.
6 3
mirza24
KUPUSAR PLUS PITAR - KUPUSNJACA
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti