U čast Ivanu Eninu

Na stranici Širokog Brijega osvanula objava na ruskom jeziku

Fudbaleri Širokog Brijega sinoć su izborili plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Širokobriježani predvođeni Tonijem Karačićem u meču odigranom na Pecari savladali su Sarajevo s 3:2, a pobjedonosni gol bio je djelo Ivana Enina.

Ovaj ruski internacionalac od dolaska u Široki Brijeg pruža odlične partije, a kako se sinoć promovisao u junaka večeri, na zvaničnoj klupskoj stranici osvanula je zanimljiva objava posvećena njemu. Naime, iz Širokog Brijega su napisali na ruskom jeziku: "Спасибо наш русский брат", što je u prijevodu: "Hvala ti naš ruski brate".

Dosad je Enin zabilježio 35 nastupa u plavo-bijelom dresu, a prije nego što je došao u BiH igrao je za Rigu i u Rusiji za Vityaz Podolsk.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.