Cijena pala za 4 miliona

Tom Brady snizio cijenu luksuzne vile: Sada je možete dobiti za 'samo' 28 miliona funti

Tom Brady i njegova supruga Gisele Bundchen snizili su cijenu koju traže za svoju luksuznu vilu u Bostonu.

Legendarni igrač New England Patriotsa stavio je na prodaju svoju vilu u augustu mjesecu za čak 32,5 miliona funti, ali cijena je sada smanjena i vilu možete dobiti za samo 28 miliona funti.

Kuća se nalazi na lokaciji Brookline, Massachusetts, a imanje se ukupno prostire na pet hektara. Posjeduje vinoteku, bazen, teretanu, spa i organski povrtnjak.

Također, imanje posjeduje i garažu u koju mogu stati tri automobila, a koju prati prilaz dovoljan za još 20 automobila.

Dom je sagrađen 2015. godine od strane poznatog luksuznog arhitekte Richarda Landryja, a Brady izlazi iz njega kako bi porodicu koju čine još dvoje djece prebacio u New York gdje planira živjeti nakon karijere.

Iako ima već 42 godine, Brady namjerava za Patriotse igrati još tri sezone, a mnogi su se prepali da prodaja vile ustvari znači odlazak u penziju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.