Tom Brady objavio video s kćerkom koji je šokirao mnoge

Srećom, Vivi je prošla bez povrede

Tom Brady objavio video s kćerkom koji je šokirao mnoge

Jedan od onih koji sigurno neće dobiti nagradu za najboljeg oca u 2019. godini je igrač američkog fudbala Tom Brady. 

On se ovih dana odmara s porodicom, a jedan video koji je objavio na Instagramu izazvao je veliku pažnju.

Brady je uhvatio sedmogodišnju kćerku za ruku i krenuo skočiti u vodu. U pitanju je bila baš velika visina, pa se djevojčica u posljednji čas predomislila, ali Brady ju je povukao za ruku i odveo sa sobom.

Nekima je video bio vrlo simpatiočan, dok su drugi osudili legendarnog igrača New Englend Patriotsa smatravši da se njegova kćerka Vivi mogla ozbiljno povrijediti.

Srećom, sa Vivi je bilo sve u redu iako je vrlo nezgodno uletjela u vodu, a Brady je video odlučio objaviti na Instagramu.

"Ukoliko Vivi ikada postane olimpijska šampionka, to sigurno neće biti u sinhronizovanom plivanju. Ali, tata će joj uvijek dati 10-ku", napisao je Brady uz video.

Inače, Brady ima troje djece, a Vivi je najmlađa i to iz drugog braka u kojem je sa brazilskom manekenkom Žizel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi