Prelijepa Gisele otkrila kako je upoznala Bradyja: Bio je to 'spoj na slijepo'...

Danas imaju dvoje djece

Prelijepa Gisele otkrila kako je upoznala Bradyja: Bio je to 'spoj na slijepo'...

Fantastični quarterback New England Patriotsa Tom Brady osvojio je prije dvije noći svoj šesti Super Bowl po čemu se izjednačio sa Michaelom Jordanom kada je u pitanju broj titula u profesionalnom sportu.

Poljubac Bradyja i njegove supruge Gisele Bundchen nakon završetka meča obišao je svijet, a prelijepa bivša manekenka je u jednoj TV emisiji otkrila kako su se njih dvoje upoznali.

Gisele, koja je svojevremeno bila najplaćenija svjetska manekenka, otkrila je kako je sa Tomom izašla 'na slijepo'.

"Imali smo dejt 'na slijepo'. Iz nekog razloga, svi su mislili da mi trebaju naći dečka. To je zapravo bio moj treći izlazak 'na slijepo'. Prethodna dva su bili ručkovi od sat i pol gdje sam u sebi mislila 'mogu li otići odavde?'... Treći je zapravo bio Tom. Rekla sam sebi, to je to, ne idem više na spojeve. Rekla sam mu da odemo na piće jer piće može trajati tri minute, a može dva sata".

"Ali, kada sam vidjela zelene oči, momentalno sam se zaljubila. Mislim, bio je tako... Znaš i sam kako je sladak", rekla je uz smijeh Gisele voditelju emisije.

Inače, par se upoznao 2006. godine, a danas je u braku i ima sina i kćerku.

Top Komentari

Emir
Par se upoznao 2006 dok je bivsa dugogodisnja djevojka bila u trecem stanju sa Tomovim prvim djetetom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi