Od jučer u Orašju

Željezničar danas uveličava jubilej Hajduka iz Orašja

Fudbaleri Željezničara tokom reprezentativne pauze borave u Orašju.

Plavi predvođeni Amarom Osimom jučer su na Grbavici obavili lakši jutarnji trening i potom se zaputili u Orašje, gdje će, kako je saopšteno, odigrati i prijateljsku utakmicu.

Protivnik sarajevskom klubu bit će Hajduk iz Orašja, a povod same odigravanje utakmice je jubilej, odnosno stota godišnjica koju ovaj niželigaš slavi.

"Naša ekipa stigla je u poslijepodnevnim satima i obavila trening na stadionu NK Hajduk Orašje. Svi fudbaleri su trenirali u punom intenzitetu", saopštili su s Grbavice.

Utakmica je na rasporedu danas s početkom u15:00 sati, a u istom terminu 'Plavi' će u nedjelju gostov ati i u Kalesiji kod Bosne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.