Željo trenirao u Hrasnici, sutra odlazak u Orašje

Plavi odlaze na mini turneju

Željo trenirao u Hrasnici, sutra odlazak u Orašje

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara odradili su novi trening u Hrasnici, a za danas je zakazan još jedan u 17 sati.

"Trening u Hrasnici obavili su svi fudbaleri u punom intenzitetu izuzev Boje i Subašića koji su na reprezentativnim okupljanjima. Željo će danas u 17 sati obaviti još jedan trening u Hrasnici, potom će ujutru trenirati na Grbavici i nakon toga otputovati u Orašje", istakli su iz redova tima sa Grbavice.

U subotu u 15 sati Plavi će gostovati u Orašju kod domaćeg Hajduka koji slavi 100 godina postojanja, a u nedjelju u istom terminu Željezničar gostuje u Kalesiji kod Bosne.

Podsjetimo, izabranica Amara Osima poraženi su u nedjelju od Borca 3:0 i bio je to njih prvi poraz ove sezone. Sada se nalaze na trećem mjestu tablice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Narednog vikenda dočekuju FK Mladost. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi