Doživjeli ubjedljiv poraz

Kako su Finci igrali na Bilinom polju najbolje govori Pukkijev komentar nakon meča

Admin Čaušević

Finska je ubjedljivo poražena u Zenici. Bosna i Hercegovina je skandinavskoj selekciji održala fudbalsku lekciju i pobijedila s 4:1. 

Prije utakmice najveća opasnost za gol Ibrahima Šehića je trebao biti Teemu Pukki, međutim napadač Norwich Cityja se nije proslavio na Bilinom polju.

Pukkija je sjajno zaustavila odbrana Zmajeva, a njegov komentar poslije utakmice najbolje oslikava igru Finaca.

"Bili smo ispod nivoa. Zaista sam razočaran kako sam odigrao. Nisam ostavio traga, gubio sam previše lopti i davao loše pasove", rekao je sasvim iskreni Pukki nakon susreta.

U utorak Finska dočekuje Armeniju. U slučaju da BiH pobijedi Grčku, a Finci remiziraju ili izgube bh. reprezentacija će prestići skandivsku selekciju na tabeli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.