Sporazumni raskid saradnje

Stevanović više nije trener RK Maglaj!

Admin Čaušević

RK Maglaj je ostao bez trenera nakon što je kormilo ove ekipe napustio Zdravko Stevanović. 

Iskusni stručnjak i bh. premijeligaš su sporazumno raskinuli saradanju saopćeno je iz maglajskog kluba.

"Nakon analize rezultata, rada i potreba našeg kluba obavještavamo naše sponzore, partnere, navijače i sportsku javnost da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa našim dosadašnjim šefom stručnog štaba Zdravkom Stevanovićem. Ovim putem želimo mu se zahvaliti što je bio dio našeg tima i na svemu što je učinio za nas. Isto tako, želimo mu mnogo sreće u budućem radu i nastavku karijere", poručili su iz RK Maglaj.

Još uvijek nije poznato ko će naslijediti Stevanovića, a više informacija bi trebalo biti poznato u narednim danima.

Maglaj je u prva četiri kola Premijer lige upisao pobjedu, remi i dva poraza. Posljednji je upisan na gostovanju kod Slavije, 27:25.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.